10 дена, No Sugar предизвик

690ден

Оваа програма претставува 10 дневна програма за здрава исхрана за слабеење.

Програмата е наменета за сите лица кои немаат посериозни здравствени проблеми, а имаат потреба од исхрана за слабеење.

Програмата се состои од 3 оброци на ден. Се препорачува да не се користат ужини, но има предлог ужини за учесниците на кои ужината им е неопходна. Во програмата е вклучен и рецепт за секој оброк.

Во текот на траењето на програмата, достапен ви е нутриционист за прашања и поддршка.

Програмата започнува на 21-ви декември, а пријавувањето трае до 20-ти декември.

SKU: 10DNSC Категорија

Електронска верзија

Почетокот на годината кај нас често пати е проследен и со прејадување, и со консумирање на помасна храна, шеќери и разни преработки.

Затоа, сега, кога официјално завршивме со празниците и почнуваме да се подготвуваме за лето, ве чекам на 10-дневниот предизвик без додадени шеќери, во кој ќе научите нови рецепти, совети за исхрана за слабеење, и секако очекувам и да се ослободите од неколку вишок килограми.

Програмата содржи мени за исхрана за 10 дена, со рецепт за секој оброк, и со по три оброци на ден.

За ужините, се договараме со секој од пријавените посебно.

Програмата е иста за сите (доколку си заинтересирана за индивидуална програма за исхрана, може да побараш повеќе информации, во порака).

Ова е групна програма за исхрана за слабеење (иста програма за сите учесници), која што е наменета за сите вас кои што немате некои потешки здравствени проблеми, немате потреба од индивидуално и персонализирано мени, а сакате да ослабнете.

Програмата содржи

10 дневно мени за исхрана

Цена: 690ден.

Пријавување до: 22-ри март

Почеток: 23-ти март

Почнуваме во четврток 23-ри март, а пријавувањето е до среда, 22-ри март;

Уплатата на програмите е онлајн преку продавницата на веб сајтот, што значи дека нема потреба да одите во банка или да имате ваше е-банкарство, ви треба само платежна картичка (секако постои опција и за уплата преку жиро сметка)😊

Доколку имате потреба од повеќе информации за програмата, пишете ми порака 😍

Се гледаме и се дружиме од петок ❤