Sale!

Програма за исхрана на трудници, Прирачник за исхрана на доенчиња и мали деца, Водич за исхрана на доилки

1488ден3288ден

Исчисти
SKU: 7PP Категорија

Програма за исхрана за трудници – специјализирана програма за исхрана на трудници, која содржи одговори на сите прашања кои ги имате во поглед на тоа што треба да консумирате во тек на бременоста, а што треба да избегнувате, плус менија за исхрана за целата бременост ( класични и вегетаријански менија).

Водич за исхрана на доилки – специјализирана програма за исхрана на доилки, која содржи одговори на сите прашања кои ги имате во поглед на тоа што треба да консумирате при доење, а што треба да избегнувате, плус менија за исхрана при доење (класични и вегетаријански менија).

Прирачник за исхрана на доенчиња и мали деца – содржи одговори на сите ваши прашања за исхрана на доенчиња и мали деца до три годишна возраст, и предлог менија за исхрана за возрасти од 6 месеци до 3 години.

Побарајте содржина (кои теми се опфатени) на Прирачникот, Водичот и Програмата, на меил maja.velkovska278@gmail.com