7 недели посно мени

1690ден

SKU: IMA Категорија

Програмата ја добивате во електронска верзија.

7 неделното посно мени е наменето за сите вас кои што сакате да имате избалансирана и здрава исхрана во текот на Велигденските пости

Менито содржи:

– појадок, ручек и вечера за 48 дена

– рецепт за секој оброк

– совети за здрав начин на исхрана и живот

– правила за замена на оброци и намирници

Менито е изработено од страна на дипломиран нутриционист.