Insta Simply Health 21

890ден

Програмата ја добивате во електронска форма.

Оваа програма претставува 21 дневна програма за исхрана за здрава исхрана и здрав начин на живот. Во програмата е вклучен: водич за здрав имун систем, водич за здрав начин на исхрана и живот и рецепт за секој оброк. Програмата не е рестриктивна, и се состои од 3 оброци на ден, и предлози за ужини, кои се консумираат, по потреба.