Insta Skinny Up 40

1590ден

Оваа програма претставува 40 дневна програма со исхрана за слабеење. Менито во оваа програма не е многу рестриктивно, се состои од три оброци и една до две ужини по потреба. Во програмата е вклучен и рецепт за секој оброк.

SKU: ISU1 Категорија