Програма за исхрана при проблеми со тироидна жлезда

 

Програма за исхрана кај лица со тироидна жлезда

Програмата за исхрана кај лица со проблеми со тироидна жлезда е наменета за сите лица кои што имаат некоја болест/состојба поврзана со тироидната жлезда Во оваа програма се фокусираме на креирање на мени за исхрана, кое што ќе овозможи подобра функција на тироидната жлезда, и смитување на автоимуните процеси, во слуачите кога станува збор за автоимуно заболување. Исто така целта е и да се едуцираме за правилна исхрана, при проблеми со тироидната жлезда.

Што содржи програмата?

– Постојат две опции, меѓу кои можете да изберете

 

– 10 дневна програма (содржи мени за исхрана за 10 дена, 2 консултации со нутриционист, совети за исхрана при проблеми со тироидната жлезда)

Цена на програмата: 1000 денари

 

 

– Индивидуална програма за исхрана за 4 недели (содржи мени за исхрана за 4 недели, а менито се состои од две различни 7 дневни менија, кои што се повторуваат по два пати, и се коригираат по потреба). Со програмата исто така добивате и неограничен број на консултации со дипломиран нутриционист, за времетраењето на програмата.

Цена на програмата: 2000 денари